Zpracování osobních údajů

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s provozem webových stránek www.goldprofit.cz společnosti Regis Capital s.r.o. Nepřebíráme odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na webových stránkách, na které odkazujeme.

 

Zpracování osobních údajů

  1. Informace o užití a nakládání s osobními údaji a souhlas s elektronickou komunikací obsahuje informace o zpracování Vašich osobních údajů a z něj vyplývajících práv, a to v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES – obecné nařízení o ochraně osobních údajů a Zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v.z.p.p. a souhlas k možnosti elektronické komunikace mezi Obchodníkem, klientem nebo obchodním zástupcem Obchodníka.
     
  2. Společnost Regis Capital s.r.o. , se sídlem Habrmanova 136/3, 500 02 Hradec Králové, IČ: 28770897, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 26410 (dále jen „Obchodník“), se zavazuje plnit veškeré povinnosti na ní kladené Nařízením GDPR a právním řádem České republiky. Veškeré vnitřní předpisy společnosti vztahující se k užití Vašich osobních údajů, jakožto i znění Souhlasu s užitím a nakládáním s osobními údaji jsou přístupné v sídle Obchodníka, případně je možno kontaktovat Obchodníka samotného dle kontaktních údajů uvedených na webových stránkách www.goldprofit.cz.
     
  3. Udělujete tímto souhlas Obchodníkovi, aby zpracovával tyto osobní údaje:
  • Jméno a příjmení
  • Datum narození, věk, případně rodné číslo
  • Bydliště
  • Kopie osobního dokladu
  • Telefonní číslo
  • Emailová adresa
  • Číslo běžného bankovního účtu
  1. Všechny osobní údaje je nutné zpracovat za účelem nabídky obchodu a služeb Obchodníka. Tyto údaje budou Obchodníkem zpracovány po celou dobu obchodního vztahu.
     
  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Obchodníka.
     
  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • požadovat po nás odstranění těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Cookie

Cookie představuje textový soubor, který webová stránka odesílá do prohlížeče. Soubor cookie umožňuje webovým stránkám ukládat informace o vaší návštěvě. Na základě těchto informací lze připravovat lepší obsah a usnadňovat používání webových stránek. Přečtěte si zásady ochrany soukromí a smluvní podmínky společnosti Google

Používání souborů cookie

Používání souborů cookie slouží k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti. Použitím našeho webu souhlasíte s jakéhokoli shromažďování, sdílení a využití údajů, ke kterým dochází v důsledku používání služeb našeho webu. Dále souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookie nebo jiných informací v jeho zařízení, v němž k těmto činnostem dochází v souvislosti se službou našeho webu.

 

V případě, že s těmito zásadami nesouhlasíte, opusťe tyto webové stránky.

 

Tento dokument byl aktualizován 1.5.2018 ve 13:00.

Spočítejte si zhodnocení drahých kovů při pravidelném investování!